Last Aku Tengok Ayah Aku Nang1s Time Dapat Result Spm, Tapi Kalini Lain Macam Terharu Rasa.

Hati mana yang tidak terharu secara tiba-tiba melihat ayah sendiri mengal1rkan air mata apabila dihadiahkan sebuah kereta baru dari anak-anaknya. Walaupun, seorang ayah disif4tkan t3gas, gar4ng atau suka bergur4u s3nda namun mereka juga mempunyai nalvri l3mbut.

Perkongsian melalui laman Twitter dari Haziq Sapu memuatnaik video re4ksi ayahnya terharu apabila anak menghadiahkan sebuah kereta baharu. Dia juga tidak meny4ngka melihat ayahnya men4ngis terharu dengan pember1an dari mereka adik-beradik ini.

Perkongsian video yang mendapat 4ribu tanda retweet di laman Twitter ini membuatkan netizen turut men4ngis. Kali terakhir Hafiz melihat ayahnya men4ngis adalah ketika menerima keputvsan Sij1l Pelajaran Malaysia (SPM) dahulu.

Mal4h, dia juga tidak meny4ngka ayah akan men4ngis sekali lagi apabila melihat pemb3rian hadiah dari anak-anaknya itu.

Bayar bulan-bulan bersama adik-beradik

Pembayaran kereta ini dibayar secara beransur daripada mereka adik-beradik. Pengguna Twitter ini juga melu4hkan rasa bers4lah untuk sesiapa sahaja yang sudah kehil4ngan seorang ins4n berg3lar ayah. Dia juga tidak dapat menyangk4kan peras4an dan sak1t kehil4ngan orang tercinta dalam hidupnya.

Sumber: Haziq Sapu

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Terengganu TV

Sumber : OhBulan!

Be the first to comment on "Last Aku Tengok Ayah Aku Nang1s Time Dapat Result Spm, Tapi Kalini Lain Macam Terharu Rasa."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*