Makin Cantik! Ini Penampilan Terkini Artis Cilik Filem Bajrangi Bhaijaan Yg Semakin Dewasa

Harshali Malhotra mulai dikenal sejak membintangi filem “Bajrangi Bhaijaan”. Dalam filem yang juga dibintangi oleh Salman Khan dan Kareena Kapoor itu, artis cilik berusia itu memegang watak sebagai Munni.

Ternyata gambar terbaru Harshali terlihat lebih dewasa tak seperti penampilannya dalam filem Bajrangi Bhaijaan. Jom lihat gambar terbaru Harshali yang diambil dari Instagramnya, @harshaalimalhotra_03;

Pada awal Jun yang lalu Harshali menyambut hari kelahirannya  yang ke 12 tahun. Walaupun meraikan hari jadi ketika lockdown, dia tetap rasa syukur dan berterima kasih kepada kedua ibu bapanya sentiasa disampingnya.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks u all for making me feel like a queen on my birthday. To everyone who wishes me a Happy birthday yesterday : Thank You! I had a great day, and hearing from all of you was one of the beat parts of it in the time of lockdown.

Siaran dikongsi oleh Harshaali Malhotra (@harshaalimalhotra_03) pada

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Celebrating my birthday at the time of lockdown with home made cakes by my mother and brother …

Siaran dikongsi oleh Harshaali Malhotra (@harshaalimalhotra_03) pada

Untuk makluman, Harshali membintangi filem Bajrangi Bhaijaan ketika dia berusia 7 tahun. Tak sangka kini gadis comel ini sudah memasuki usia remaja.

Difahamkan saat ini Harshali sedang mendapat pendidikan di Seven Square Academy yang terletak di Mumbai. Salman dikatakan memberi dana pendidikan hingga Rs 1.5 crore untuk seluruh keperluan sekolah Harshali.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Terengganu TV

Sumber : murai.my

Be the first to comment on "Makin Cantik! Ini Penampilan Terkini Artis Cilik Filem Bajrangi Bhaijaan Yg Semakin Dewasa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*