“Inilah Nasib Lelaki”- Gembira Isteri Belanja Untuk Hari Jadi, Tapi…

Biasanya dalam perhubungan terutamanya antara suami dan isteri, lelaki yang bertanggungjawab menanggvng segala perbelanjaan. Mal4h kadang kala keinginan isteri pun perlu ditunaikan untuk membuat mereka gembira walaupun tanpa mengharapkan apa-apa bal4san.

Oleh itu apabila wanita pula yang mengelvarkan wang untuk sekali sekala belanja pasangan mereka tentunya kaum lelaki rasa seronok.

Itulah yang dapat dilihat dalam satu video yang tular di mana seorang isteri membawa suaminya ke sebuah tempat mew4h untuk belanja hadiah hari jadi.

Dalam video yang telah meraih 39.3 ribu retweets dan 31.5 ribu likes, kelihatan isterinya berjalan ke ar4h kavnter sem3ntara si suami yang sed4ng merakam mengek0ri di belakang.

Dia juga melu4hkan seronok kerana isterinya bel4nja untuk hari jadi sementara menunggu isterinya untuk membuat pembayaran. Apabila juruwang memaklumkan jumlah yang perlu dibayar, wanita tersebut bertanya jika dia boleh membayar guna kad, mal4ngnya mes1n di kaunter ros4k.

Isterinya kemudian meng3luh pada juruw4ng kerana dia tidak mempunyai cukup wang tunai, sementara suaminya mengal1hkan kamera ke wajahnya dan berkata “haa… mampvs”.

Reaksi spont4n lelaki tersebut membuat ramai geli hati, manak4la ramai lelaki lain faham apa yang dirasa1nya. Ada yang berkongsi pernah melalui situasi yang sama, apabila wanita ingin bel4nja tetapi tidak membawa c4sh atau belum mengeluarkan duit dan akhirnya mereka juga yang perlu mendahvlukan duit mereka.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Semasa

Sumber : HCL

Be the first to comment on "“Inilah Nasib Lelaki”- Gembira Isteri Belanja Untuk Hari Jadi, Tapi…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*