Allahu sedihnya. Salam tkziah buat Mayah sekeluarga

Bapa kepada Mayah, pelajar darjah satu yang tular awal tahun lalu mening4l dunia. Ramai yang simpati dengan Mayah, masih kecil tapi hilang orang yang tersayang. Salam takziah buat Mayah sekeluarga.

Masih ingat lagi dengan kanak-kanak darjah satu yang tular awal tahun lalu ketika sekolah baru dibuka. Adyna Summayyah yang petah dengan loghat Kedah hingga ke hari ini sering menjadi perhatian dan sudah memiliki akaun Instagramnya sendiri dengan jumlah pengikut sudah menghampiri angka 50 ribu pengikut. Ramai yang suka melihat gelagat Mayah yang petah bila bercakap dan seorang yang ceria.

Sebentar tadi melalui perkongsian di Instagram adik Mayah, berita sedih telah disampaikan di mana Mayah telah kehilangan ayahnya semalam bersamaan dengan hari Jumaat. Sebelum itu ayah Mayah telah pun mendapat rawatan di HospitaI Kuala Lumpur.

Melihat foto-foto tesebut ramai yang bersimpati melihat keadaan Mayah yang kehilangan seorang bapa dalam usia yang masih kecil. Matanya kelihatan bengkak menangis sambil duduk memeluk jen4zah arw4h ayahnya.

Rata-rata memberikan kata-kata semangat buat Mayah dan mendoakan agar Mayah terus kuat membesar jadi anak yang solehah buat arw4h ayah.

Sian Mayah merah mata duk nangeh. salam takziah.

Semoga Allah kurniakan kekuatan dan ketabahan hati buatmu Mayah…Allah sayang ayah…moga ayah tenang di sana…mayah sabar ye sayang…doa untuk ayah setiap masa.

I sedih, salam takziah untuk keluarga Mayah.

Al-fatihah.. Semoga diberikan kekuatan untuk semua ahli keluarga mayah. Salam takziah

Al-Fatihah. Salam takziah, mayah. Semoga arw4h ayah mayah ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman inshaAllah amin.

Al fatihah adik..semoga kuat adik..semoga r0h arwah dicucuri rahmat dan dtempatkan dkalangan orang yang beriman.

Pasti bukan mudah bagi Mayah sekeluarga untuk lalui hari-hari selepas ini. Tambah lagi Mayah yang masih kecil. Semoga diberi kekuatan untuk Mayah.

Semoga Mayah kuat dan selalu doakan arw4h ayah. Sesungguhnya apabila seseorang itu meninggaI dunia, doa anak yang soleh dan solehah merupakan hadiah yang paling tidak ternilai. Salam takziah dari kami.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Semasa

Sumber : IG Mayah Ciwi / keluargabahagia

 

Be the first to comment on "Allahu sedihnya. Salam tkziah buat Mayah sekeluarga"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*