Suami Hadiahkan Emas RM25 Ribu Tiap Bulan, Wanita Jawab Tudvhn Kaki Kiikis

Dalam mengekalkan keharmonian rumah tangga, para suami dianjurkan untuk memberi hadiah bermakna kepada teman hidup masing-masing.

Mana tidaknya, peng0rb4nan isteri terlalu besar lebih-lebih lagi mengandvng selama 9 bulan serta per1t semasa melahirkan anak.

Malah jika berkemampuan, berilah mereka emas kerana nilainya takkan pernah susut malah semakin meningkat pada masa akan datang.

Dulu beli 2,3g pun tak mampu…syukur bila suami kata tiap bulan akan dapat emas RM25 ribu

Jika sebelum ini tak mampu untuk membeli barang kemas langsung, Instafamous bernama Hajar Hanif ini meluahkan rasa syukur tak terhingga apabila suaminya menyatakan hasrat untuk berikan emas berjumlah RM25 ribu kepadanya setiap bulan.

Bagai mimpi jadi kenyataan, wanita berusia 24 tahun ini turut menyatakan ini semua adalah reward hasil kejayaan mereka dalam perniagaan kosmetik.

Kalau jenis kaki kik1s…I tak kahwin free tanpa hantaran

Walau bagaimanapun, ada pula cerita yang tak sedap didengar apabila dia dikrit1k sebagai ‘kaki kik1s’ harta suaminya iaitu Mikhail Isaaq.

Susulan itu Hajar tampil menjawab yang dia pasti takkan berkahwin tanpa minta sebarang hantaran jika ada perangai sebegitu. Malah mulut orang lain yang tak pernah berhenti mengata juga takkan sesekali mempengaruhi kebahagaiaan rumah tangga yang dikecapi sekarang.

Berkat susah senang bersama suami harungi pelbagai ujian terdahulu, Hajar bersyukur rezeki lepas kahwin mereka selalu datang mencurah-curah.

..

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Semasa

Sumber : kec0h habis

 

Be the first to comment on "Suami Hadiahkan Emas RM25 Ribu Tiap Bulan, Wanita Jawab Tudvhn Kaki Kiikis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*