[VIDEO] Risteena kena kacau bikin tunang paniik, “Bukan waste my time!!!”

Jika pada minggu lalu, warganet dapat menyaksikan Trek Selebriti dengan selebriti jemputan Zizan Razak dan pada Rabu ini pula, penonton rancangan hiburan popular itu menampilkan selebriti jelita, Nur Risteena.

Sedia tahu, rancangan berkenaan dihoskan oleh Aliff Farhan dan seperti biasa, warganet tak kering gusi mendengar telatah hos tersebut mengusik selebriti jemputan.

Apatah lagi, menerusi segmen pr4nk dimana ia menjadi antara segmen kegemaran penonton dan sebelum rancangan berkenaan ditayangkan di siaran Astro Ria, penonton dapat menyaksikan terlebih dahulu video teaser yang dikongsikan kepada umum.

Menerusi laman Instagram, Risteena tidak terkecuali untuk membuat pr4nk terhadap insan tercinta dimana dia perlu prank tunangnya, Isa Khan.

Risteena pr4nk Isa Khan

Seperti yang diketahui, Isa Khan sangat menjaga Risteena dan pelbagai kisah sweet mereka pernah tul4r dan menjadi bualan hangat netizen. Biarpun begitu, peminat selebriti ini dapat mendengar sendiri bagaimana reaksi Isa Khan apabila di pr4nk tunangnya itu dikacau orang.

“Bertunang ni banyak cabarannya, nasib baik ada hero mai… korang jangan lupa layan Trek Selebriti musim terbaru bersama Nur Risteena dan part-time guard…”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bertunang ni banyak cabarannya, nasib baik ada hero mai @theisakhan 😂💥💯 Korang jangan lupa layan Trek Selebriti Musim Terbaru bersama @nur_risteena dan part-time guard @aliffarhan_jr 🔥🔥 SETIAP RABU| 9.30PM ASTRO RIA #trekselebriti #dontWazeMyTime

A post shared by A L I F F A R H A N JR ™ (@aliffarhan_jr) on

Dalam pada masa yang sama, Aliff Farhan dilihat menyamar menjadi pengawal keselamatan lalu membuatkan warganet terhibur dan meninggalkan pelbagai reaksi diruangan komen.

Ternyata, segmen prank ini membuatkan warganet juga ingin melihat Fazura menjadi tetamu jemputan seterusnya.

dont waste my time 😂😂

Punya lah cepat angkat call . Hahahaha

anti panggil la fazura ke plk suruh prank apa2 kt fattah

Sumber : HCL

 

Be the first to comment on "[VIDEO] Risteena kena kacau bikin tunang paniik, “Bukan waste my time!!!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*