“Dia Sak1t Sampai BerguIing-GuIing…”- Fizz Fairuz Sahkan Almy Nadia Terp4ksa Lakukan Pembed4han Untuk…

Pelakon Datuk Fizz Fairuz mengesahkan isterinya, Datin Almy Nadia akan menjalani pembed4han batu karang dalam hempedv hari ini selepas mender1ta sak1t tersebut selama sebulan.

Menurut Fizz ia merupakan jalan akhir selepas mereka mencuba pelbagai pervbatan lain bagi menyembuhkan penyak1t tersebut.

“Sebenarnya Almy dah sak1t sejak sebulan lalu. Sebelum ini dia dah buat segala pemeriksaan dan diberi ub4t. Ketika itu nampak seperti sudah sembuh.

“Namun, tidak lama selepas itu sak1tnya datang balik meskipun kita dah cuba pelbagai pervbatan lain.

“Hinggalah dokt0r mengesahkan ia tidak boleh ditangguh lagi dan Almy perlu menjalani pembed4han untuk membvang batu kar4ng tersebut pada tengah hari ini,” katanya.

Menurut Fizz, pada mulanya dok0r mengesahkan ia hanya sak1t gastr1k biasa sebelum berjumpa dengan dokt0r pakar di H0spital Ampang Puteri.

“Setiap kali ke h0spital dokt0r hanya ingatkan ia gastr1k biasa tapi dari kesak1tan yang ditangguh sehingga lemah saya jadi pelik.

“Saya pun meminta Almy menjalani pemeriksaan end0skopi dan d0ktor jumpa sesuatu dalam perutnya dan meminta ia dibuang segera untuk tidak membah4yakan.

“Saya minta semua doakan pembed4han ini berjalan l4ncar dan Almy selamat,” katanya lagi.

Sebelum ini, Fizz yang mendirikan rumah tangga dengan pelakon itu pada tahun 2014 berkongsi foto Almy terIantar di h0spital menerusi Instagram (IG) miliknya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Gempak

 

Be the first to comment on "“Dia Sak1t Sampai BerguIing-GuIing…”- Fizz Fairuz Sahkan Almy Nadia Terp4ksa Lakukan Pembed4han Untuk…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*