“Saya Tak Kac4u Isteri Orang”- Aidit Noh

Timbul dakwaan mengatakan Aidit Noh dikatakan menjadi pvnca perg0lakan rumah tangga Nadia Brian dan suaminya, Muizz Nasruddin, pelakon itu menaf1kan seker4snya dakw4an tersebut.

Aidit berkata dia tidak tahu menahu tentang perkara itu serta tidak mahu melay4n des4s desvs menga1tkan namanya sebagai orang ketiga hanya kerana mereka bergand1ngan menerusi drama, Sweetie Nanie.

“Saya tak kac4u isteri orang. Saya hanya buat kerja. Ini lumrah dunia seni, kami berlakon sahaja. Saya tak tahu apa-apa. Itu masal4h rumah tangga mereka, tidak ada kena mengena dengan saya. Saya hanya jalankan tanggungjawab sebagai pelakon, itu sahaja.

“Lebih baik saya f0kus jaga kesihatan dan diri sendiri. Saya tak ada nak jadi orang ketiga atau nak ramp4s isteri sesiapa,” katanya kepada Utusan.

Terdahulu, nama aktor itu dikaitkan dengan masalah rumah tangga Nadia selepas suaminya memuat naik gambar serta lu4han rasa kecew4 dengan tanda pagar ANvsNB sekaligus mencetvskan pers0alan dikalangan net1zen.

Bagaimanapun, Nadia berkata itu mungk1n suaminya hanya meluahkan rasa 1si hat1nya dan memohon semua pihak mendoakan kesejahteraan rumah tangganya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : Utusan Online

 

Be the first to comment on "“Saya Tak Kac4u Isteri Orang”- Aidit Noh"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*