Anak Tiri N4fi Ziela Jalil Per4mpas, Sayang Macam Ibu Sendiri

Baru-baru ini h4ngat diperkatakan mengenai pelakon dan penerbit terkenal, Datuk Ziela Jalil yang mended4hkan sudah dua tahun berkahwin dan hidup bermadu. Namun, ada netizen mengec4mnya serta mengatakan pelakon itu seorang peramp4s.

Tampil mempertahankan Ziela, anak tirinya yang dikenali sebagai Najwa meminta agar orang ramai berhenti menghent4m ibu tirinya itu. Kata Najwa, dia dan adik beradik menyayangi Ziela seperti ibu kandung mereka.

“Kami baik-baik saja dengan mama Ziela, kami menyayangi seperti ibu kami sendiri. Berhenti bercakap mengenai ramp4s la apala.

“Perkahwinan mereka adalah rahmat bagi kami. Ibu saya baik-baik saja. Dan berhenti menyer4ng mama kerana dia bukan per4mpas,” tulisnya.

Dalam pada itu, Najwa turut meluahkan rasa syukur kerana dilimpahi dengan kasih sayang daripada dua orang wanita. Ujarnya, tiada salahnya untuk mereka berkongsi kasih sayang.

“Betul, anak mana yang suka ada dua ibu? Tetapi Alhamdulillah Tuhan mengurniakan saya dua orang ibu yang cantik dan saya diberkati kerana keberadaannya.

“Kami dalam keadaan baik. Tak salah untuk kita kongsi kasih sayang dengan ibu tunggal yang banyak memberi semangat dan kasih sayang terhadap ayak kami,” katanya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : rotikaya

 

Be the first to comment on "Anak Tiri N4fi Ziela Jalil Per4mpas, Sayang Macam Ibu Sendiri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*