B1mbang Buat Perkara Tak EIok, Keluarga Minta Usop Balik Kampung

Baru sahaja memulakan kehidupan baharu di Kuala Lumpur, penyanyi Usop terp4ksa pulang ke kampung halamannya di Kulim, Kedah susulan perlaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Usop berkata dia diminta pulang oleh kedua ibu-bapanya ke kampung keran b1mbang dia tinggal berseorangan di Kuala Lumpur.

“Tapi tahun ini saya nekad untuk duduk di rumah sewa bersama pengurus dan rakan. Pertama kali saya duduk berjauhan dengan keluarga.

“Mula-mula itu, ibu bapa saya memang berat hati nak biarkan saya tinggal di KL. Mereka risau kalau saya buat perkara tak elok tapi saya ini bukan orang yang buat benda merapv. Kalau habis kerja, balik rumah terus. Bila dah duduk sendiri, baru ada tanggungjawab..kena berjimat cermat,” katanya.

Usop berkata dia terp4ksa bergegas pulang ke kampung sebaik sahaja selesai menjalani rakaman sebuah program pada malam Selasa lalu kerana b1mbang tidak sempat merentas negeri sebelum PKP.

Menurut Usop dia sepatutnya menjalani penggambaran sebuah drama selama sebulan di Kuala Lumpur terp4ksa ditvnda kerana PKP.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber : rotikaya

 

Be the first to comment on "B1mbang Buat Perkara Tak EIok, Keluarga Minta Usop Balik Kampung"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*