Jaga Ibu Uzur Positif CVD-19, Anak Rela Dij4ngkiti Dari Tak Dapat Jumpa Selamanya

 

Kehilangan orang tersayang disebabkan p4ndemik Cvd-19 sememangnya semakin sering berlaku. Ada saja coretan kisah sedih berkenaan ahli keluarga yang satu persatu tewas disebabkan p4ndemik yang berlaku.

Namun, kerana kasih yang tidak terhingga kepada ibu, seorang anak sanggup mengambil risik0 menjaga ibunya yang sudah uzur walaupun sedar akan dijngkiti v1rus berkenaan.

Hal tersebut dikongsikan sendiri oleh seorang pengguna TikTok dikenali sebagai @sha.alshahab apabila menjaga ibunya yang sak!t dan positif Cvd-19 tanpa sebarang pelindungan.

Memulakan cerita, @sha.alshahab memaklumkan seramai 8 ahli keluarga dijangkiti w4bak berkenaan selepas seorang rakan anak buahnya datang ke tempat kerja walaupun telah disahkan positif Cvd-19.

Jadi, anak buahnya yang tidak tahu hal tersebut menjadi individu terawal dijangkiti sehingga ahli keluarga yang lain turut mendapat nasib sama.

Bapanya, Syed Abdullah yang mempunyai pelbagai masalah kesihatan telah disahkan meningg4l dunia disebabkan dijngkiti w4bak berkenaan.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen dengan mengakui sebak mendengar perkongsian wanita itu berkenaan ahli keluarganya.

Mereka juga memuji tindakan @sha.alshahab apabila tetap menjaga ibu tersayang yang positif Cvd-19 dan bertawakal kepada Allah kerana sedar kita tidak tahu siapa diantara kita yang akan pergi dahulu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber: OMM via https://www.motifviral.dnqj.my/

 

Be the first to comment on "Jaga Ibu Uzur Positif CVD-19, Anak Rela Dij4ngkiti Dari Tak Dapat Jumpa Selamanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*