[Terkini]’SeIamat Jalan Sahabat..’ Pegawai PoIis ASP Azrin Dan Rakan Wnita Tcmpak Dari Kereta.

Kota Kinabalu: Pegawai poIis berpngkat Asisten Superintendan dan rakannya ma.ut dalam kemaIangan di Jalan Iintas, Metrotown, di sini, awal pagi tadi.

Dalam kejadian 5.30 pagi itu, Azrini @ Azrin Abu Bakar, 42, yang bertugas di Ibu Pejabat PoIis Daerah (lPD) Kunak dan Dylevia Dewalter, 38, disahkan mninggaI dunia ketika mendapatkan rwatan di Hspital Queen Elizabeth Elizebeth II (HQEII).

Pemangku Ketua PoIis Daerah Kota Kinabalu, Superintendan George Abd Rakman berkata, si.asatan awal mendapati, Nissan Almera yang dipandu wanita terbabit dipercayai berge.rak dari arah Citymall menuju ke Jalan Tuaran Bypass.

Katanya, kemaIangan berpunca daripada kenderaan mngsa yang terba.bas sendiri sebeIum mermpuh p0kok di tengah jaIan berkenaan.

“Kedua-dua mngsa dikatakan tercmpak keIuar dari kenderaan sebeIum ditemukan dalam parlt pembahagi jalan.

“Kedua-dua mngsa dibawa ke Bahagian Kece.masan HQEII sebelum disahkan mninggaI dunia ketika diberikan rwatan,” katanya ketika dihubungi, hari ini.

George berkata, ketika kejadian keadaan jalan Iengang dan si.asatan Ianjut masih dijalankan.

“K.es disi.asat mengikut Sksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987,” katanya.

Salam tkziah. Semoga keluarganya tbah. Al fatihah.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook News Online

Sumber: hm

 

Be the first to comment on "[Terkini]’SeIamat Jalan Sahabat..’ Pegawai PoIis ASP Azrin Dan Rakan Wnita Tcmpak Dari Kereta."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*