[VIDEO] “Kasih Bapa Sepanjang Hayat..” Seorang Bapa Sanggup tunggu setiap hari depan ‘0ffice’ anak untuk makan bersama

Kasih sayang seorang bapa sememangnya tidak dapat dinafikan lebih-lebih lagi terhadap anak-anak. Kadangkala perbuatan kecil yang dilakukan bapa kita sangat menunjukan betapa sayangnya pada anak-anak walaupun tidak diluahkan menerusi kata.

Makan sama-sama dengan ayah

Hal ini samalah seperti perkongsian yang dibuat oleh pengguna TikTok dikenali sebagai Wahida apabila memuat naik video bapanya yang setia menunggu waktu makan tenghari di hadapan tempat kerja untuk makan bersama-sama dengannya.

Menurut wanita itu, bapanya melakukan hal tersebut hampir setia hari dan mereka akan makan di kedai makan berhampiran sambil berbual-bual sehingga waktu makan rehatnya habis.

Sebab ayah terkejut

Dalam pada itu ramai yang tertarik dengan satu lagi video yang dimuat naik oleh Wahida apabila menjelaskan mengapa bapanya terkejut ketika menemuinya.

Tengoklah betapa cintanya ayah kepada anak

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen dengan berasa terharu melihat kesetian seorang bapa yang tetap menanti anaknya untuk makan bersama-sama.

Mereka juga turut mengakui tersenyum melihat reaksi comel bapa kepada pengguna TikTok berkenaan yang berjaya dirakam ketika terkejut disergah oleh anaknya.

Nampak ikhlas sangat tunggu anak

Nak men4ngis lihat bapa tunggu anak

Comel bila ayah dia terkejut

Buat ramai seb4k jugak

Semoga bapa panjang umur dan sihat selalu

Sumber : ohmymedia

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook News Online

Sumber : https://transformasi.pw

Be the first to comment on "[VIDEO] “Kasih Bapa Sepanjang Hayat..” Seorang Bapa Sanggup tunggu setiap hari depan ‘0ffice’ anak untuk makan bersama"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*