“Ri$au T4kut Berberanak”- Wanita Mengidam $epak Bola Di Padang.

Kalau bercakap tentang wanita mengandung, tentunya tak dapat lari dari rasa meng1dam yang ada kalanya pel1k dan berada di luar jangkaan. Sama macam gelag4t wanita yang sedang sar4t mengand4vng ini apabila dia mengidam untuk menyepak bola di padang.

Walaupun sedang sarat mengandung, ianya tidak mengh4lang wanita itu mereali$asikan impiannya itu. Malah rata-rata netizen turut terhibur melihat gayanya yang begitu bersungguh-sungguh menyep4k bola dalam ke4daan yang $arat mengandung.

@salwamyzukri

Suami risau kita nak tendang bola 🤣 takut terberanak yela dah 9 bulan perut je kecik😂 okey la dari mengidam kereta mahal 😝#fypシ

♬ Pyar Di Lonka melahe_DULHAN HUM LE JAYENGGE_MOVIE – 💫 ECHY BOLLY 💫

Di dalam vide0 yang dik0ngsikan ini, wanita itu memberitahu dia sudah lama mengidam untuk menyep4k bola di padang. Sehinggakan dia turut termimpi-mimpi mengenainya sebelum akhirnya berjaya melepa$kan hajatnya itu sambil ditemani si suami.

Turut dapat dilihat, wanita itu berada di sebuah padang dan bersedia untuk menyep4k bola. Dalam masa yang sama, si suami turut memberikan sok0ngannya dan siap bersorak untuknya bagi memberikan $emangat.

bola

Wanita itu akhirnya berjaya menyep4k bola seperti yang diidamkan sekaligus melepa$kan rasa meng1dam yang dialam1nya selama ini. Melihatkan kesungguhannya itu, ramai pula yang turut berasa terhibur dengan gelag4tnya yang berjaya menyep4k bola di situ.

Meninj4u di ru4ngan k0men, netizen turut sama berkongs1kan peng4laman mengidam mereka yang juga pel1k dan sama seperti wanita ini. Selain daripada meng1dam makanan, ramai juga yang turut meng1dam mahu bersukan dan melakukan aktiviti pel1k yang lain.

“Weh dek4h gel4k dengar suami dia $orak…”

mengidam

“Adoi lain macam ngidam nya ni…”

mengandung

“Aku pulak yang ghisau perut dia.”

komen

“Mujur bola, ghisau kalau nak $epak bapaknya.”

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook News Online

Sumber : salwamyzukri

Be the first to comment on "“Ri$au T4kut Berberanak”- Wanita Mengidam $epak Bola Di Padang."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*