“Terlalu V0gue”- Ramai Yang Kata Pakaian Gadis Ini 0ver Sehingga Mengalahkan Pengantin.

Sudah menjad1 lumrah bagi wanita untuk selalu kelihatan cantik dan ayu bila dijemput ke mana-mana majlis kenduri kahwin sanak saudara dan sahabat handai. Ada yang sanggup membeli baju baru semata-mata nak nampak menyerlah berbanding tetamu lain. Malah, ada yang sanngup menyewa, malahan menempah jurusolek untuk merias wajah mereka. Sama seperti sebuah vide0 v1ral ini apabila seorang gadis memakai pakaian yang sangat v0gue mengal4hkan pengantin telah mencur1 perhatian ramai orang.

Lihat vide0 penuh itu di bawah:

@herlinkenza02

Kondangan yukkk❤️

♬ Bilang Pa Mama Mantu Remix – Wallzz.19

Menerusi vide0 yang dimuat naik oleh @herlinkenza02, kelihatan dia yang baru keluar dari keretanya baru saja sampai ke sebuah majlis perkahwinan kawannya.Apa yang menarik perhatian adalah dia mengenakan busana yang sangat v0gue seperti mahu menghadiri acara yang gilang-gemilang ataupun menghadiri undangan Karpet Merah.

Bukan saja mengal4hkan pengantin, malah dia juga menjadi tumpuan para tetamu yang hadir ke majlis perkahwinan tersebut sehingga ramai yang mengajaknya untuk selfie.

Vide0 itu tul4r sehingga kini telah mencec4h 4.1M views, 230.8K likes dan 943 shares di l4man TikTok. Has1l tinj4uan di rvangan k0men pula mendapati rata-rata netizen tidak berapa setuju dengan pakaian yang diken4kan orang gadis itu kerana menganggap ianya 0ver dan mer1maskan.

 
Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

 

Apa Pendapat Anda?

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya.

Terima Kasih! Jom Like Page Kami Juga Di Facebook News Online

Sumber : herlinken

Be the first to comment on "“Terlalu V0gue”- Ramai Yang Kata Pakaian Gadis Ini 0ver Sehingga Mengalahkan Pengantin."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*