‘Mak Kau Hijau’- Muka Adik Bertukąr Jadi Avątar, Gąra-gąra Bermąin Dengan Kakak.

Mempunyai anak kecil merupakan satu anugerah bagi ibu-bapa. Anak kecil akan menjadi penyeri sesebuah keluarga. Ragam mereka membuatkan suasana suram menjadi ceria. Malah keluarga juga boleh bertukar menjadi riuh rendah dengan berbegai karen4h mereka.

Lumrah alam kanak-kanak, bermain adalah satu perkara yang amat disukai oleh mereka. Bangun sahaja dari tidur, tentu ada sahaja perkara yang bermain di fikiran mereka. Banyak perkara yang igin dicuba. Ibu bapa kenalah sentiasa berwaspada, kalau anak kita yang bi$ing tu, tiba-tiba jadi senyap jer buat seketika tu, wajib kena pergi cek. pasti ada ‘something wr0ng‘ lah tu.

Melalui perk0ngsian seorang bapa dalam ak4un tiktok miliknya, dia ada merak4m sebuah aks1 lucu dua orang anaknya yang dilihat sedang bermain. Si adik secara tiba-tiba bertukar wajah menjadi biru selepas berma1n bersama kakaknya. Muka si adik dicalit dengan sesuatu yang berwarna biru. “Gelagat ibunya pula, konfius nak marah ke nak tahan gelak.” Ada yang mengatakan muka si adik seolah-olah avatar juniur.

Vide0:

@_paan92

biru dah membe..hahaha #fyp #tiktokmalaysia

♬ bunyi asal – “PA’AN_92

Vide0 tersebut mendapat  merain lebih 600 ribu t0ntonan dan 57 ribu likes. Rata-rata warganet terhibur menyaksikan rakaman yang dimuat Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan k0men:

K0men Netizen:

Hahaha, anak kau biru.

Avatar deleted scene 🤣

Tang dia ckp asal adik ko biru 😂😂😂😂

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook News Online

Sumber : _paan92

 

Be the first to comment on "‘Mak Kau Hijau’- Muka Adik Bertukąr Jadi Avątar, Gąra-gąra Bermąin Dengan Kakak."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*