Tengah Syok O0td, Topi Terbang Dibawa Angin, Gadis Cantik Menjerit Undang Tawa.

Setiap kali keluar bercuti, tentunya kaum perempuan cukup teruj4 memakai pakaian yang cantik dan menarik untuk mengambil gambar. Namun lain pula yang berl4ku pada gadis ini apabila dia melalui kejad1an melucvkan g4ra-g4ra topi yang dipakainya terb4ng dibawa ang1n.

Bukan sahaja melucukan malah reak$i $pontan dari gadis itu turut membuatkan net1zen berdek4h melihatnya. V1deo tersebut juga tul4r dikongs1kan dengan lebih setengah juta t0ntonan setakat ini di mana net1zen turut ber$eloroh bers1mpati dengan nasibnya ini.

@potatieeeee

Baru dok feeling feeling 🤣

♬ Yamet Kudasi – @dewiismah

Di dalam vide0 yang dikongs1kan ini, gadis itu dilihat sedang menaiki sebuah bot sambil bersiar-siar di kawasan percutian itu. Pada awalnya, dia mer4kamkan vide0 itu untuk berk0ngsikan keadaan sekitar dan bergaya dengan topi yang dipaka1nya.

Namun mal4ng nasibnya apabila ang1n kenc4ng itu telah membuatkan t0pi yang dipaka1nya itu terb4ng dibawa angin. Sebaik sahaja melihat t0pi dipaka1nya itu terbang, gadis itu turut sama terkejvt dan menjer1t sambil cuba mencapainya.

topi terbang

Lebih melucukan, jer1tan dari gadis itu turut mencuit hat1 net1zen apabila ianya kedengaran seperti bunyi burvng g4gak menurut net1zen. Mel1hatkan gel4gatnya ini, ramai yang turut berdek4h melihat reak$i spontannya sambil mencapai topi itu.

Meninjau di ru4ngan k0men, rata-rata net1zen turut sama terhibur melihat $ituasi yang dialam1 gadis ini. Malah ada yang ber$eloroh bertanyakan keadaan topi itu yang mungkin sudah terbang jauh dari bot yang dinaikinya itu.

“Terkeluar bunyi g4gak.”

topi

“Aku jer1t jugak dah kenapa.”

gadis

“S0rry saya tergel4k.”

komen

“Dah sampai mana dah topi kak.”

tik tok

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook News Online

Sumber : potatieeeee

 

Be the first to comment on "Tengah Syok O0td, Topi Terbang Dibawa Angin, Gadis Cantik Menjerit Undang Tawa."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*