Pengantin Lelaki Menąngis Masa Akad Nikąh Ini Buat Ramai Sąyu, Ayah Mertua Siap Tol0ng Pujuk.

Melangsungkan perkahwinan merupakan detik yang sangat istimewa bagi pasangan merpati dua sejoli. Perasaan berbaur pada hari tersebut. Ada gembira, sed1h, $ayu, semuanya bertukar menjadi satu. Si bapa $ayu melepa$kan anak kepada lelaki yang a$ing baginya, manakala si pengantin perempuan pula $edih kerana bakal meninggalkan orang tua yang membesarkannya sehinggalah menjadi insan yang berjaya.

Kebiasaanya, kita biasa melihat si bapa yang akan mengal1rkan air mata kerana tanggungjawabnya pada anak perempuannya telah pun selesai. Namun, lain pula yang terjad1 kepada pengantin lelaki ini.

Menerusi v1deo yang dimuat naik oleh pengantin perempuan yang dikenali sebagai @dianasruddin di akavn TikTok yang menunjukkan pengantin lelaki sedang membaca lafaz taklik selepas akad nikah mereka berlangsung di sebuah masjid.

Namun, apa yang membuatkan ramai sebak adalah apabila pengantin lelaki dilihat menitiskan air mata ketika meneliti isi kandungan dalam lafaz taklik tersebut.

Mungkin sedar akan tanggungjawab yang bakal digalas, dia tidak mampu menahan sebak. Malah, ayah pengantin perempuan juga dilihat sangat tenang sambil memvjuk menantunya itu supaya dapat mengurangkan pera$aan $edihnya.

VIDEO:

@dianasruddin

Reply to @ftnazhn ayah i yang tolong pujuk 🥺🤣♥️

♬ original sound – dianasruddin

Pasal tangjwb to smua org tahu tetapi hati kita ni bila cinta krn Allah b’beza aura dia b’bandingkan cinta tp dah sentuh2 sblm nikah . to bg sy lah 😁

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook News Online

Sumber : dianasruddin

 

Be the first to comment on "Pengantin Lelaki Menąngis Masa Akad Nikąh Ini Buat Ramai Sąyu, Ayah Mertua Siap Tol0ng Pujuk."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*