“C0ver Mąntap, Kąlah Retis,” Teląn Kąset Ke Dik?- Sedap Betul Gadis Ini Bawa Lagu Penąntian.

Pasti ramai antara kita yang pernah mendengar lagu berjudul Penantian nyanyian dari Kumpulan Armada. Lagu ini sering digunakan sebagai muzik latar di apl1kasi TikTok.

Melodinya yang sang cukup $ayu sangat menyentuh hati. Ditambah pula dengan lirik penuh makna membuatkan ramai pendengar tertarik dengannya. Apatah lagi yang dalam situasi sed1h, pasti ken4 dengan lagunya.

Baru-baru ini, tvlar di akaun TikTok arianinismaputri,  yang menunjukkan r4kaman seorang gadi$ istimewa pengelihatan menyanyikan semula lagu Penantian dengan vers1nya sendiri. 

Dalam r4kaman tersebut kelihatan seorang gadis istimewa sedang berma1n piano sambil mengalunkan bait-bait lirik lagu Penantian dengan suaranya yang cukup merdu. Berikut adalah perkongs1an rak4man nyanyian semula lagu ‘Penantian’ oleh gadis ini:

Vide0:

@arianinismaputri

#IdolaTikTok #TiktokCover #penantian #putriariani #armada

♬ suara asli – putriariani

Memang merdu, ditambah dengan v0kalnya yang cukup mant4p. Dah sama m4cam nyanyian artis terkenal. Perkongs1an rakam4n lagu itu telah meraih lebih 247 ribu t0ntonan dan 20 ribu likes. Rata-rata warg4net begitu teruja mendengar nyanyian gadis ini.

C0ver yang menusuk ke dalam telinga.

Nyanyian Semula Lagu ‘Penantian’ 4

“Allah maha adil. Walaupun dia tak boleh melihat tapi Allah bagi dia kelebihan. Ya Allah jadikan kami hamba yang sentiasa bersyukur”

Nyanyian Semula Lagu ‘Penantian’ 3

“Subhanaallah! Amazing betul2 suara yang merintih”

Nyanyian Semula Lagu ‘Penantian’ 2

“Merdunya terasa menusuk di hati”

Nyanyian Semula Lagu ‘Penantian’ 1

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook News Online

Sumberarianinismaputri

 

Be the first to comment on "“C0ver Mąntap, Kąlah Retis,” Teląn Kąset Ke Dik?- Sedap Betul Gadis Ini Bawa Lagu Penąntian."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*