Penjąga G0l Kl City Terlalu Hensem, Sampai Ada Peminat Offer Untuk Jadi Isteri Kedua.

Piala Malaysia 2021 kini milik ibu kota apabila pasukan Kuala Lumpur City (KL City) berjaya mem4tahkan pasukan Johor Darul Takzim (JDT) selepas kemar4u Piala Malaysia hampir 32 tahun.

Ia merupakan memori yang sangat indah dan akan terpah4t di ingatan pasukan KL City terutamanya apabila tuah kali ini milik mereka memandangkan law4nnya juga bukan calang-calang pasukan.

Namun, sudah pasti ada salah seorang pemain pasukan tersebut yang paling diminati oleh penonton Malaysia. Yang paling menjadi sebutan ialah penj4ga gawang KL City apabila berak$i cemerlang dengan menangki$ baik semua h4ntaran berbahay4 daripada pemain JDT.

Bagi penyokong golongan wanita pula, sudah tentu terpuk4u dengan ketampanan pemain tersebut iaitu Kevin Ray Mendoza. Nama sebenarnya ialah Kevin Ray Mendoza Hansen. Lahir pada 29 September 1994 di Denmark dan dia merupakan anak kacukan Denmark dan Filipina.

Rasanya ramai juga yang telah p4tah hati kerana pemain berusia 27 tahun itu sudah pun mempunyai pasangan. Kevin dilihat memelvk pas4ngannya selepas perma1nan tamat. Wanita itu juga turut memuat naik gamb4r memelvk pema1n tersebut sambil men1nggalkan kapsyen mengharvkan.

 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Bækgaard (@nadiabaekgaard)

Ramai yang meninggalkan k0men-k0men yang memuji ketampanan pemain tersebut disamping tidak menaf1kan bahawa kehebat4nnya menj4ga gaw4ng pasukan KL City daripada dibolos1 g0l dari p1hak JDT.

K0men Net1zen:

Dia dah kahw1n $ebenarnya.

Takpe, laki boleh kahwin 4.

Nak jadi second wife.

 

Sumber: TikTok @nyominyoms

Be the first to comment on "Penjąga G0l Kl City Terlalu Hensem, Sampai Ada Peminat Offer Untuk Jadi Isteri Kedua."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*