“Kalau Nak Berąnak Dah Terberąnak Kat Sini”- Trąffic Light $eksyen13 Lama Sangat, Lelaki Turun M0tor Borak Ngan Member.

Lampu i$yarat bertukar warna mer4h sudah pasti sangat tidak disukai oleh setiap pengguna jalan raya kerana terpak$a berhent1 bagi memberi lalu4n kepada pengguna jalanraya yang lain. 

Bag1 penduduk di Bandar Shah Alam, pa$ti tak a$ing lagi bagi mereka dengan gel4ran traff1c light paling lama. Tertarik dengan perkongsian seorang lelaki di l4man  TikT0k apabila dia sempat turun dari m0tornya dan berb0rak bersama rakan-rakan yang lain sementara menunggu lampu bertukar hijau.

Ramai yang telah ma$ak dengan $ituasi tersebut memandangkan traff1c light di situ mengambil masa yang sangat lama. Gel4gat lelaki itu siap berbual juga mencuit hati netizen kerana pernah melalui pengalaman yang sama. Sehingga ada yang memberi k0men boleh 0pen table samb1l masak maggie.

motor

Namun ianya tidak mengh4lang mereka untuk berbual lagi-lagi apabila mereka terpak$a menunggu lama di traff1c l1ght itu. Malah rata-rata net1zen turut memahami situa$i mereka yang melalu1 traff1c light itu yang sememangnya mengambil masa yang sangat lama dari biasa.

“Hidup traf1c light $ekyen 13 boleh masak maggi bai…”

traffic light

“Bayangkan member atas motor tu tinggalkan member yang berdiri kat situ.”

lelaki

“Dah boleh berkelah tu.”

komen

“Kalau aku t1dur dulu lah kat situ. Lama sangat doh.”

tik tok

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook News Online

Sumber : 0000a253

 

Be the first to comment on "“Kalau Nak Berąnak Dah Terberąnak Kat Sini”- Trąffic Light $eksyen13 Lama Sangat, Lelaki Turun M0tor Borak Ngan Member."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*