Anya masih menyusu botol…

MESKIPUN sudah berusia 24 tahun, pelakon Indonesia, Anya Geraldine mengakui dirinya masih memiliki tab1at mengh1sap susu dari botol. Perkara itu dikongsikannya di Twitter semalam menerusi sebuah fotonya berbaring sambil menikm4ti susu bot0l berk3naan. Menurvtnya, dia…


Senafas Je, Mia Ahmad D3dah Nama Babyy Girl

Selepas 10 hari bersalin, pelakon Mia Ahmad mendedahkan nama cahaya mata keduanya kepada umum. Mia atau nama sebenarnya, Samihah Ahmad Baderi, 32, memilih nama Iris untuk diberikan kepada bayi1 perempuannya yang lahir pada 18 Jun…



“Saya takkan putvs asa” – Zara Zya

KUALA LUMPUR: Pengalaman berdepan dengan kegagalan apabila dua restorannya bungkus tidak sesekali membuatkan aktres, Zara Zya berpvtus asa. Pelakon drama Seadanya Aku dan Korban Kasih itu tetap berusaha apabila membuka restoran ketiga. Restoran Zara Zya…


“Tak Nampak Pun Ketiak..”

Pasti ramai yang terkejut dengan penampilan terbaru Ayda Jebat tampil berambut pendek demi menjayakan watak drama lakonan terbarunya saja memulakan penggambaran. Ramai yang memuji penampilan barunya itu yang kena dengan bentuk wajahnya. Bagaimanapun, perkongsian terbaru Ayda Jebat…


“Tolong2 Saya Lem4s..”

PELAKON dan pengacara popular, Neelofa kec3wa dengan sikap pihak tidak bertanggungjawab mewujudkan akaun media sosial paIsu menggunakan nama dan gambarnya serta memuat naik kenyataan yang kurang sesuai. Neelofa menerusi Twitter berkata, tindakan itu adalah tidak…



Video P0cong K4ntoi Melomp4t2

“KALAULAH malam tu saya betul-betul nampak, memang habislah tekan pedal minyak.” Demikian cerita seorang gadis, Siti Radhiah Amir Hamzah mengenai pengalamannya bertembung dengan entiti menyerupai h4ntu poc0ng, baru-baru ini. Ia susulan video yang dirakamnya menggunakan…



Linda Rafar Akhirnya Sam4n Dr Rusyaini RM1 Juta

“Hampir setahun saya tunggu maklum balas. Akhirnya saya putvskan untuk teruskan.” Itu kenyataan Linda Rafar di Instagramnya bahawa dia telah memfailkan s4man terhadap seorang petugas perubatan, Dr Rusyainie Ramli kerana menerbitkan ‘postings’ p4lsu dan fitn4h…