She is so profesional! Intan Ladyana ulas hubungan cinta di Melodi,

Siapa saja yang tidak kenal dengan pelakon, Intan Ladyana dimana dia dahulunya antara selebriti yang sangat popular dengan filem-filem lakonannya seperti Jangan Pandang Belakang, Adnan Sempit, Bini-Biniku G4ngster dan banyak lagi.

Walau bagaimanapun, Intan Ladyana kini kembali dengan beberapa drama di k4ca televisyen yang tentunya sering menjadi perhatian buat peminatnya.

Pun begitu, sejak kebelakangan ini pula dia menjadi bualan h4ngat dilaman sosial apabila hubungan cintanya dengan seorang penyanyi dan pengacara, Harris Alif did3dahkan dan menerima pelbagai reaks1 ramai kerana jar4k umur mereka.

Namun itu tidak menjadi penghalang untuk mereka meneruskan hubungan kerana sikap matang antara satu sama lain. Akhirnya juga Intan Ladyana menerusi rancangan popular, Melodi berbicara mengenai kisah cintanya kepada umum.

Seperti yang diketahui, dia merupakan seorang selebriti yang lebih suka berbicara mengenai kerjaya berbanding hal peribadi yang sukar untuk dia berbicara lebih lanjut.

Bagaimanapun, dia tidak menyorok perhubungannya dengan Harris Alif dan dalam pada masa yang sama, dia berbicara mengenai jur4ng umur yang akui ada dan memberitahu bahawa kekasihnya itu lebih mat4ng daripada usianya.

Menerusi rakaman di Instagram Melodi pula, dia memberitahu dirinya ada juga memuat naik mengenai Harris Alif melalui laman sosial peribadinya namun tidak semua baginya untuk dikongsikan.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minggu lalu, Melodi mendapatkan komen pengacara Harris Aliff. Minggu ini kami dapatkan pelakon Intan Ladyana untuk mengulas lanjut tentang hubungan beliau dengan Harris. Saksikan Melodi pukul 12 tengah hari ini.

Siaran dikongsi oleh MELODI TV3 Official (@meloditv3) pada

Di Youtube pula, rata-rata memuji sikap pasangan ini dan dalam pada masa yang sama, netizen turut memberikan re4ksi pos1tif terhadap Intan Ladyana yang dianggap profes1onal.

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Terengganu TV

Sumber : HCL

Be the first to comment on "She is so profesional! Intan Ladyana ulas hubungan cinta di Melodi,"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*