“Masuk Air Punya Member”- Pengantin Baru Terkejʊt Terima Hadiah Rare.

Bila ada kawan-kawan atau saudara mara yang bak4l berkahwin, pa$ti ada antara kita yang s1buk meranc4ng barang apa yang nak dijadikan hadiah buat pa$angan pengantin berkenaan. Ada yang beri $et kelengkapan rumah seperti v4kum, kipas, pre$sure co0ker, $et p1nngan mangkuk dan sebagainya. Ada juga yang menghad1ahkan t1ket bul4n bulan madu.

Selepas seharian berpen4t lel4h menjay4kan majlis, rata-rata pengant1n baru pa$ti akan merasai kepen4tan. Namun, mereka juga pasti berasa teruj4 ingin membuka hadiah yang diberi oleh para tetamu dan sahabat handa1.

Menerusi vide0 yang dimuat naik oleh @emy_basri19, kelihatan dia dan isterinya sedang berehat di bilik sebaik saja mereka selesai acara majlis persandingan.

Namun, tiba-tiba mereka terdengar bunyi jam berbunyi tep4t pada pukvl tiga petang. Apabila dicar1, rupa-rupanya bunyi tersebut datang daripada $alah satu hadiah kahwin mereka.

Pengantin lelaki itu g1gih membuka k0tak hadiah yang dib4lut dengan ket4t sambil dir4kam oleh isterinya. 

Apa yang mengejvtkan dan membuatkan mereka berdua ketawa adalah rupa-rupanya hadiah di dalam k0tak tersebut adalah jam l0ceng, air t1n Redbull dan Kac1p Fatimah. Malah, terdapat juga $epasang ka$ut bay1.

Menvrut pengantin lelaki, mungkin kawan mereka tersilap $et al4rm di jam tersebut yang $epatutnya akan berbunyi pada pukvl tiga pagi.

Vide0:

@emy_basri19

Hahaha..serius ah..Sapo ponah kono mcm ni..?😂😂😂

♬ original sound – Emy_basri

Komen Netizen:

siap redbull nan kacip patimah mmg kono la to hahah saje nk pedajal x mnjdi…torok😂😂😂

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook News Online

Sumber : @emy_basri19

 

Be the first to comment on "“Masuk Air Punya Member”- Pengantin Baru Terkejʊt Terima Hadiah Rare."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*