‘Pelʊk Ibu Beruląng Kali’- Itu Petąnda Dia Akan Meninggąlkan Ibunya Buąt Seląma-ląmanya.

Ibu mana yang tidak sed1h apabila mendapat ber1ta tentang anaknya yang terl1bat dalam kemal4ngan yang mer4gut ny4wa. Begitulah hak1kat yang harus ditempuh1 oleh seorang ibu yang bernama Siti Esah Muhamad, 60.

Anaknya, Wan Ahmad Haziq Wan Abd Razak, 25, men1nggal dunia ak1bat kemal4ngan mavt di Kampung Galok, Pasir Mas, 4.45 petang, semalam.

Menurut ibunya sebelum keluar buat kali terakhir, anaknya berkel4kuan agak pelik dengan menc1umnya berulang kali sambil memelvk er4t tubunya seolah-olah memberitahu itulah pelvkan kali terakhir.

 

Setelah mendapat ber1ta tentang anaknya, ibunya seakan akan kakv seketika seolah-olah tidak perc4ya dengan apa yang terjad1 kerana baru Jumaat lalu dia melihat anaknya gembira di atas pelamin. Tetapi tapi hari dia terpak$a menerima kenyataan  bahawa kini anak kesayangannya sudahpun meninggalkan dirinya buat selama-lamanya.

Med1a sebelum ini melap0rkan ketervjaan pasangan pengantin yang baru berkahwin memilih pelamin untuk Majlis Bertandang tidak kesampaian apabila terbab1t dengan kemal4ngan mavt membab1tkan kereta Perodua Myvi dan Alza.

Siti Esah turut berk0ngsi ke4daan isteri arw4h, Norainsya Mohd Suhaimi, 22, yang terpak$a dihantar semula ke H0spital Raja Perempuan Zainab (HRPZ) II selepas pengebum1an arw4h $usulan mengalam1 se$ak nafa$, 1.45 pagi tadi.

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook News Online

Sumber : Mstar .

 

Be the first to comment on "‘Pelʊk Ibu Beruląng Kali’- Itu Petąnda Dia Akan Meninggąlkan Ibunya Buąt Seląma-ląmanya."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*