“Ni Kalau Dengar Malam-malam…”- Bunyi Paip Seperti Bąyi Menąngis Rąih Perhątian.

Situas1 melucvkan memang adakalanya berlaku dalam kehidupan seharian kita. Baru-baru ini tular sebuah video seolah-olah kedengaran suara bayi menangis.

Suara itu kedengaran re4l sehinggakan mereka juga pan1k pada awalnya. Vide0 tersebut juga tul4r dik0ngsikan apabila ianya mera1h lebih dari setengah juta t0ntonan setakat ini di mana net1zen turut berdek4h melihat pl0t twi$t nya.

Pada awalnya, mereka meny4ngka bunyi itu datang daripada bay1 yang mungkin dit1nggalkan dan hampir saja menelefon pihak poli$.

Namun selepas di$iasat, rupa-rupanya bunyi itu datang daripada paip yang terdapat di tepi l0ngkang itu. Semasa paip tersebut dibuka, kedengaran bunyi seakan-akan bayi menangi$ yang dihas1lkan oleh paip tersebut.

 

Melihatkan pada pl0t twi$t yang tidak dijangka itu, mereka turut sama berdek4h dan kelihatan tidak perc4ya dengan apa yang dilihat. Bukan sahaja kedengaran sama malah bunyi itu juga agak men4kutkan sekiranya didengar pada waktu malam.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut berdek4h mendengar bunyi yang dihas1lkan paip tersebut. Netizen turut ber$eloroh tentunya bunyi itu boleh menyeb4bkan orang lain berasa takvt dan pan1k sekiranya tidak tahu mengena1nya.

Video:

@dekmanofficial

nasib tk call polis#fypシ゚viral #100k #fyp #xyzbca #moycayang #dhlametkfyp #buangbaby #100k #viral

♬ original sound – saiykotakda

K0men Net1zen:

Paip kene gigit semut api tu yang dia nangis🥺🥺🥺rakam dulu tk tolong 🥺🥺🥺

Pujuklah paip tu, sian dia.

Lain macam bunyi air tu jerit.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook News Online

Sumber : 

Be the first to comment on "“Ni Kalau Dengar Malam-malam…”- Bunyi Paip Seperti Bąyi Menąngis Rąih Perhątian."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*